Salata de sfecla rosie cu branza de capra

In ultima perioada mananc foarte des sfecla coapta, mai ales ca si garnitura la friptura. Astazi va propun o salata de sfecla rosie cu branza de capra, Va recomand sa coaceti in casa sfecla rosie si nu sa o cumparati. Va asigur ca gustul va fi mult mai bun!

Durata: 3hsalata de sfecla rosie cu branza de capra

Dificultate: usoara

Portii: 4-6

Ingrediente:

  • 4 bucati mai mari de sfecla rosie
  • 100 gr branza de capra
  • cateva frunze de rucola
  • 1 lingura otet balsamic

Incalzim cuptorul la 180ºC. Spalam sfecla rosie si o infasuram mai intai in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu. Astfel, aceasta nu se va usca in cuptor. Lasam sa se coaca pentru aproximativ 2-3 ore (in functie de marime).

Dupa ce s-a copt, o lasam sa se raceasca si o curatam. Taiem sfecla de rosii cubulete si o punem intr-un castron. Punem bucati de branza de capra, rucola, otet balsamic si amestecam cu grija astfel incat sa nu sfaramam branza.

Salata de sfecla rosie cu branza de capra merge de minune ca si garnitura alaturi de pui cu unt la cuptor sau de cotlet de porc marinat.

Tips & tricks:

  • In cazul in care nu va place branza de capra, puteti sa o inlocuiti cu branza feta.

Astept parerile voastre si pe paginile de facebook si instagram.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *