Sandwich cu naan, legume si sos tzatziki

In mod cert week-end-ul acesta a fost unul fara carne. Am incercat cateva retete vegetariene si ma declar pe deplin multumita. Nici nu am simtit nevoia sa mananc carne, iar mancarea a fost delicioasa. Avand in vedere ca afara este foarte cald si probabil nu va doriti sa stati prea mult in bucatarie, va propun o reteta rapida pentru o gustare: sandwich cu naan, legume si sos tzatziki.

Durata: 30 minsandwich cu naan, legume si sos tzatziki

Dificultate: usoara

Portii: 4

Ingrediente:

  • paine naan
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 vanata
  • 100 gr praz
  • 1 rosie
  • sos tzatziki
  • cateva fire patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper

Painea naan puteti sa o pregatiti acasa, dupa reteta de pe blog, sau daca sunteti presati de timp, cumparati niste chifle din oras.

Taiem dovecelul, vanata si ardeiul in cubulete de aproximativ 1 centimetru. Prazul il taiem rondele. Punem la incins uleiul si calim legumele la foc iute pentru aproximativ 10 minute, pana cand se inmoaie. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat.

Cat timp legumele se calesc, pregatim sosul tzatziki.

Taiem painea naan pe jumatate. Ungem baza cu sos tzatziki din abundenta. Punem 2 linguri de legume, 1-2 felii de rosii, patrunjel tocat marunt si punem deasupra cea de-a doua jumatate de paine naan.

Uneori este bine sa mai renunti la carne si sa incerci un delicios sandwich cu naan, legume si sos tzatziki.

Mai multe idei de sandwich-uri gasiti aici.

Astept parerile voastre si pe paginile de facebookinstagram si pinterest.

Pofta buna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *