Atunci cand pregatesc o friptura, imi place sa servesc si un sos alaturi. Ultima oara am facut rata la cuptor si am incercat si acest sos de portocale. Va garantez ca o sa va lingeti pe degete. 🙂
Durata: 20 min
Dificultate: usoara
Portii: 4
Ingrediente:
- 1 portocala
- 150 gr smantana pentru gatit
- 50 ml supa de pasare
- 1 lingurita miere
- sare, piper
Spalam foarte bine portocala si o decojim. Trebuie sa inlaturam toata pielita alba, intrucat este amara. Stoarcem portocala. Intr-o oala punem supa, sucul de portocale si coaja de la portocala. Lasam sa fiarba 1-2 minute, dupa care turnam smantana. Sosul de portocale trebuie sa fiarba pana incepe sa se ingroase. Adaugam miere, sare si piper proaspat macinat. Strecuram sosul de portocale.
Astept parerile voastre si pe paginile de facebook, instagram si pinterest.
Pofta buna!