Ficatei de pui cu ciuperci

Nu stiu ce parere aveti voi despre ficateii de pui, insa mie una imi plac la nebunie. Pana acum, nu cred ca am gasit o reteta cu ficatei care sa nu imi placa. Ieri am pregatit ficatei de pui cu ciuperci. Nu mai incercasem pana acum, insa mi s-au parut geniali. Data viitoare vreau sa incerc si pate facut in casa.

Durata: 30 minficatei de pui cu ciuperci

Dificultate: usoara

Portii: 2

Ingrediente:

  • 250 gr ficatei de pui
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 50 ml vin rosu
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper

Intr-o tigaie, punem la incins uleiul si untul. Spalam ficateii si ii taiem in bucati mai mici, daca sunt prea mari. Ii punem intigaie si ii lasam sa se rumeneasca 1-2 minute pe fiecare parte. Taiem ciupercile felii si le adaugam in tigaie. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat.Turnam vinul si lasam sa scada la foc mic, pana cand se evapora complet. (aproximativ 15-20 minute).

Nu a fost deloc complicat. 🙂 Trebuie sa incercati si voi aceasti ficatei de pui cu ciuperci.

Astept parerile voastre si pe paginile de facebookinstagram si pinterest.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy