La cele 40ºC din Bucuresti, nu cred ca rezista nimeni sa stea prea mult in bucatarie. Eu una prefer sa mananc mai lejer atunci cand este prea cald afara. Asadar, ce poate fi mai bun decat o salata mediteraneana cu naut?
Durata: 15 min
Dificultate: usoara
Portii: 1
Ingrediente:
- 100 gr naut fiert
- 2 rosii galbene
- 10 rosii cherry
- 1 ardei
- 1 castravete
- masline kalamata
- 1-2 fire de ceapa
- mix condimente grecesti
- 1-2 linguri ulei de masline
- sare, piper
Nu cred ca aveti nevoie de prea multe detalii. Taiem felii rosiile galbene, castravetele si ardeiul. Mie imi place sa las coaja de la castravete, mai ales daca este de la noi din gradina. Rosiile cherry le taiem pe jumatate. Taiem marunt ceapa si amestecam intr-un bol toate ingredientele.
Optional, puteti adauga si putina branza feta.
Mie imi place la nebunie salata aceasta, mai ales ca este foarte foarte colorata.
Sa aveti pofta si sa treaca ca mai repede canicula! 🙂
Mai multe retete cu naut gasiti aici.
Astept parerile voastre si pe paginile de facebook, instagram si pinterest.
Pofta buna!