Ce faci atunci cand iti ramane niste carne de la gratarul din week-end? Leftover, cum spun americanii, ar fi pacat sa nu incercam sa facem un alt fel de mancare. Ce spuneti de un sandwich cu pui si sos de avocado?
Durata: 15 min
Dificultate: usoare
Ingrediente:
- chifle
- carne de pui (deja gatita)
- branza cheddar
- ardei gras rosu
- salata rucola
- sos de avocado
- sare, piper
In functie de cat timp aveti la dispozitie, puteti fie sa pregatiti voi chiflele, fie sa le cumparati.
Pregatim sosul de avocado, conform retetei de pe blog.
Taiem chifla pe jumatate. Putem sa o rumenim putin pentru a fi calduta si usor crocanta.
Ungem fiecare parte de chifla cu sos de avocado. Punem deasupra o bucata de carne, o felie de branza cheddar, salata rucola si cateva felii de ardei gras rosu.
Mie imi place sa mai pun si putin piper proaspat macinat.
Chiar delicios! Trebuie sa incercati si voi.
Mai multe idei de sandwich-uri gasiti aici.
Astept parerile voastre si pe paginile de facebook, instagram si pinterest.
Pofta buna!