Nu stiu cum sunteti voi dupa sarbatori, insa eu ma rostogolesc de la atata mancare. Cred ca am nevoie de o pauza de la carne pana la anul nou. Probabil nu o sa se intample asta 🙂 , dar trebuie sa mai mancam din cand in cand si o salata si de ce nu o salata cu branza halloumi?
Durata: 15 min
Dificultate: usoara
Portii: 4
Ingrediente:
- 250 gr branza halloumi
- 1 varza chinezeasca
- 100 gr valeriana
- 3-4 frunze salata kale
- 3-4 frunze salata mangold
- 1 lingura de unt
- 2 linguri ulei de masline
- 1-2 linguri otet balsamic
- sare, piper
Spalam salata si o lasam sa se scurga de apa pe un servet. Tocam varza chinezeasca si lasam cotorul deoparte. Tocam marunt salata kale si mangold.
Taiem cotorul de la varza chinezeasca in bucati de 2-3 cm. Topim untul intr-o oala si punem bucatile de cotor sa se caleasca. Le lasam cateva minute pana cand se inmoaie.
Punem la incins o tigaie non-aderenta. Taiem branza halloumi in felii si o lasam 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste.
Punem toate ingredientele intr-un bol mare si le amestecam.
Daca si voi simtiti ca aveti nevoie de o pauza de la mancarea de Craciun, atunci incercati salata cu branza halloumi.
Mai multe retete cu branza halloumi gasiti aici.
Astept parerile voastre si pe paginile de facebook, instagram si pinterest.
Pofta buna!