Brunch time! 🙂 Sau mai bine zis, atunci cand te trezesti tarziu in weekend si vrei sa mananci ceva. Mie imi place foarte mult sparanghelul, prin urmare aceasta tarta este in topurile mele si e super simplu de pregatit.

Durata: 40 min
Dificultate: usoara
Portii: 2-3
Ingrediente:
- 200 gr sparanghel
- 3 oua
- 50 ml lapte
- 50 gr cascaval
- 1 fir ceapa verde
- sare
Incalzim cuptorul la 180º C.
Inlaturam partea dura de la sparanghel si tocam ceapa marunt.
Intr-un castron batem ouale cu laptele. Adaugam cascavalul dat prin razatoare, ceapa si sarea si amestecam.
Intr-o tava punem hartie de copt si turnam compozitia. Punem deasupra firele de sparanghel si bagam tava la cuptor. Lasam tarta sa se coaca aproximativ 30 de minute.
Mai multe retete cu sparanghel gasiti aici. Printre preferatele mele sunt somon cu sparanghel, si sos de lamaie si capere si minitarte cu somon si paranghel.
Astept parerile voastre si pe paginile de facebook, instagram, pinterest si youtube.
Pofta buna!

