Bok choy cu usturoi si ghimbir

Imi place mereu sa incerc lucruri noi. Pana acum nu am mai gatit bok choy si am zis sa incerc daca tot aveam cateva in frigider. Nu aveam asteptari foarte mari, insa am fost placut surprinsa. In plus, ai nevoie de doar cateva ingrediente si este gata in mai putin de 15 minute.

Durata: 20 min

Dificultate: usoara

Portii: 2

Ingrediente:

  • 2 bok choy (mai mici)
  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • sare, piper

Curatam usturoiul si il zdrobim. Taiem varza bok choy pe jumatate, o spalam si inlaturam excesul de apa.

Incingem uleiul intr-o tigaie si calim ghimbirul si usturoiul timp de 30 de secunde. Adaugam varza bok choy si o calim cateva minute. Turnam cateva linguri de apa si acoperim tigaia cu un capac. Mai lasam pe foc 2 minute. Asezonam cu sare si piper, dupa gust.

Astept parerile voastre si pe paginile de facebookinstagram, pinterest si youtube.

Pofta buna!