Chipsuri de legume – noua mea pasiunie! Cred ca am adaugat inca o dependenta pe lista. 🙂
Durata: 2-3h
Dificultate: usoara
Portii: 2
Ingrediente:
- 1 cartof dulce
- 1 sfecla rosie
- ulei de masline
Reteta este foarte simplu de pregatit, insa dureaza mai mult pentru ca chipsurile se fac la o temperatura scazuta.
Incalzim cuptorul la 100°C.
Curatam legumele si le feliem. Trebuie sa fie felii foarte subtiri. Cu cat sunt feliile mai subtiri, cu atat se fac chipsurile de legume mai repede.
Pe gratarul de la cuptor punem hartie de copt pe care o ungem cu ulei de masline. Punem feliile de legume pe hartia de copt, fara sa le suprapunem. Coacem chipsurile pentru cateva ore, pana cand devin crocante.
Cu ce le mananc eu? Goale sau cu crema de branza sau in supe crema.
Astept parerile voastre si pe paginile de facebook, instagram, pinterest si youtube.
Pofta buna!