Pizza pe pita sau lipie – gata in 15 minute

Mereu cand fac pita sau lipie, mai raman cateva bucati, care dupa cateva zile nu mai sunt la fel de proaspete. Intrucat nu vreau sa le arunc, mereu incerc sa fac ceva cu ele. Asa mi-a venit ideea sa fac o pizza pe pita – super rapida si foarte gustoasa.

Durata: 15 minpizza pe pita

Dificultate: usoara

Portii: 1

Ingrediente:

  • 1 pita/lipie
  • 1 rosie
  • Salata rucola
  • 50 gr cascaval
  • Parmezan – optional
  • Ketchup/ sos de rosii
  • Sare, piper

Incalzim cuptorul la 180ºC. Asezam pita/lipia pe o hartie de copt. Ungem pita cu ketchup si presaram rosii taiate marunt. Asezonam cu sare si piper si punem deasupra felii de cascaval. Introducem pizza la cuptor pentru aproximativ 5 minute, pana se topeste cascavalul.

Dupa ce scoatem pizza de la cuptor adaugam rucola si putem rade si putin parmeza, dupa preferinte. Daca punem rucola de la inceput, aceasta se va inmuia la cuptor. Absolut delicios!!!

Tips & tricks:

  • Personalizati pizza pe pita in functie de preferinte: puteti sa o faceti cu ton, carne, branza sau in orice varianta; daca aveti invitati, incercati sa diversificati;

Astept parerile voastre si pe paginile de facebook si instagram.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy