In ultima perioada gatesc foarte mult, avand in vedere ca stam in casa. Uneori poate fi dificil sa pregatesti 3 mese pe zi. Incerc mereu sa gasesc si retete care se pregatesc rapid si care nu necesita un efort foarte mare. Aceasta tarta cu spanac este una dintre acele retete rapide si simple. Este perfecta pentru mic dejun, brunch sau pranz si poate fi mancata si calda si rece. Nu prea poti sa dai gres cu ea. š
Durata: 30 min
Dificultate: usoara
Portii: 1-2
Ingrediente:
- 2 oua
- 25 gr cascavalĀ
- 30 ml lapte
- 30 gr spanac
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- sare
Incalzim cuptorul la 200°C.
Intr-o tigaie incalzim uleiul de masline si adaugam usturoiul zdrobit. Il calim aproximativ un minut si punem frunzele de spanac. Le lasam la foc mare pana cand nu mai este deloc apa in tigaie.
Intr-un castron batem ouale cu sare. Adaugam laptele si cascavalul si amestecam.
Intr-un vas, punem spanacul si turnam deasupra ouale. Bagam tarta la cuptor timp de 20 de minute.
Mai multe retete rapide gasiti aici. Cateva retete dragi mie sunt romanesco la cuptor cu usturoi si lamaie si branza feta la cuptor.
Astept parerile voastre si pe paginile deĀ facebook,Ā instagram,Ā pinterestĀ siĀ youtube.
Pofta buna!